Swedish Laplands matkultur kopplas till upplevelser – och utmärkta ”Hjortronställen”!

 

taste_nyhetsbrevNy broschyr – med ännu mer Swedish Lapland! En besöksbroschyr som leder destinationens besökare till  restauranger och butiker där de kan uppleva The taste of Swedish Lapland. I broschyren finns nu också featurematerial, storys kopplade till regionen, med huvudfokus på Jokkmokk som matlandethuvudstad 2014.

På Seniormässan i Stockholm, 14-16 oktober 2014, är det premiär för broschyren tillsammans med begreppet hjortronställen – Swedish Laplands version av smultronställen. Utvalda restauranger och butiker kommer får möjlighet att visa att de är en utvald matupplevelse genom att själva använda symbolen för ”Hjortronställe”.

För att veta mer, kontakta Therese Olofsson, Kommunikationsansvarig