Föreläsning med Ros Pritchard i Kiruna 17 februari

inbjudan_forelasning_kiruna

Svensk Camping, Kiruna Lappland och Swedish Lapland Visitors Board bjuder in till en intressant föreläsning med Ros Pritchard.

Ros Pritchard är VD för den brittiska branschorganisationen för campingföretagare BH&HPA hon är även Generalsekreterare för den europeiska branschorganisationen för campingföretagare EFCO. Ros är en av Europas tyngsta påverkare inom besöksnäringen och hon kommer att berätta om hur hon framgångsrikt driver arbetet nationellt i Storbritannien och hur hon arbetar för den europeiska campingbranschen som med sina 26000 campingplatser och 350 miljoner gästnätter per år är en motor i den europiska besöksnäringen.

Temat är arbete med påverkan i EU och lobbying i England. Efter föreäsningen finns det möjlighet att ställa frågor.

Välkommen!

När: 17 februari
Tid: kl 10.00-11.00
Plats: Folkets Hus, Kiruna
Arrangemanget är kostnadsfritt.
Anmälan till info@kirunalapland.se, senast 16/2