Britta Stoltz-Lundström ny ordförande i Heart of Lapland

Britta Stoltz Lundström är ursprungligen från Överkalix och är sjukgymnast i grunden. Nu tillträder hon som Heart of Laplands nya ordförande efter Håkan Yllinenpää. Britta är engagerad i olika typer av styrelser och föreningar och nu styrker hon alltså östra Norrbottens turistorganisation med sin kunskap och erfarenhet.

Vi är jätte glada och stolta över att Britta har tagit detta uppdrag. Med Brittas erfarenheter och stora kontaktnät och vår och företagarnas kompetens inom näringen kommer vi att lyfta vårt område tillsammans,  säger Ove Forsberg, verksamhetsledare och vice ordförande Heart of Lapland.

Här är Brittas förtroendeuppdrag:

  • Ordförande i Heart of Lapland
  • Ordförande i Northland Basket
  • Vice ordförande i Dina Försäkringar Nord
  • Styrelseordförande i Almi Nord
  • Ordförande och delägare i Tree Hotell AB