Hej Cecilia! Ny resurs på marknadssidan

Sedan mitten av april jobbar Cecilia Wikström  som Marknadskoordinator på Swedish Lapland Visitors Board. Vi säger varmt välkommen och när vi låter Cissi presentera sig själv gör hon det så här:

”Efter några svängar till Stockholm bestämde jag mig för att flytta till norr igen. Där jag trivs som bäst. Så jag gjorde det jag tittat på i några år och sökte mig till utbildningen för upplevelseproducenter på LTU. Jag tog en examen inom upplevelseproduktion och fick några år på den internationella marknaden genom arbetet på Swedish Lapland DMC och Vida Nord DMC. Genom en kombination av erfarenhet, möten med agenter, deltagande på mässor och genomförande av grupper här i Swedish Lapland, har jag fått en djupare kunskap och erfarenhet av att arbeta med olika kulturer. Att veta vad som efterfrågas, vad som saknas och vad som behöver utvecklas då det gäller våra produkter. Det handlar om att bearbeta och vårda relationer på alla plan för att lyckas med utvecklingen. Både gentemot de lokala aktörernas produktutveckling, men också med andra parter för att öka efterfrågan av upplevelser inom vår region.

Det känns fantastiskt spännande och utmanande att arbeta på ett annat plan, men i samma bransch, där det finns så stor potential och outforskade smultronställen. Det är ett omfattande jobb som fortfarande behöver göras, men vi är en bit på vägen och det känns jättekul att få fortsätta med det och vara en del av den resan.”

jag Aveqia

Kontaktuppgifter till Cecilia:
cecilia@swedishlapland.com
070-383 30 30