Höstens datum för dig som vill ta del av affärsutvecklingsprogrammet ASSL

dag3-erica

Vi kör nya omgångar med Arctic Spirit in Swedish Lapland! Den här gången med spetskurser för dig som redan tagit del av programmet (eller har motsvarande kunskaper sedan innan) – och en ny chans att ta del av inledande moduler för dig som inte kunde delta i våras. Genom affärs- och produktutvecklingsprogrammet Arctic Spirit in Swedish Lapland kan du bland annat spetsa din digitala närvaro eller vässa din kompetens inom paketering och kalkylering.

Under hösten kör vi:
Online i teori & praktik del 1 och 2 är en introduktion och utbildning i de mest grundläggande kunskaperna kring digital närvaro. Vi går igenom dagens digitala landskap och vad som krävs för att navigera där.

Online i teori & praktik del 3, spets  är en djupdykning där du lär dig mer om ett område inom digital kommunikation. Under hösten ligger fokus på content marketing med kurser inom: Att arbeta med Facebook, Instagram och Tripadvisor, Video – att göra och att marknadsföra, Sökordsoptimering + Google Analytics och Annonsering på Facebook + juridik

Mot internationella gäster syftar till att göra ditt företag, dess produkter och upplevelser redo för export. Vi arbetar för att säkerställa att ditt företag lever upp till de krav som ställs på en aktör på den internationella marknaden.

Paketering & kalkylering hjälper dig att paketera dina produkter och upplevelser till lönsamma och konkurrenskraftiga erbjudanden. Du får tillgång till värdefulla verktyg till stöd för beräkningar. Syftet är att vi export- och distributionsäkrar paket på dess väg ut till slutkunden.

Internationell affärsplan en spjutspets för dig som är redo att kasta dig ut på den internationella resemarknaden! De företag som är aktuella för denna kurs kommer att bjudas in via sin destination. Om ni är intresserad, anmäl intresse till er lokala destination som kommer att göra ett urval.

Datum för Online i teori & praktik del 1&2:
4-5 oktober Gällivare
27-28 oktober Arvidsjaur

Datum för Online i teori & praktik del 3 spets:
18 november ”Video – att göra och att marknadsföra”
22 november ”Sökordsoptimering + Google Analytics”
25 november  ”Att arbeta med Facebook, Instagram och Tripadvisor”
6 december ”Annonsering på Facebook + juridik”

Regionalt intag på alla utbildningarna, ort beslutas utifrån deltagarantal, utbildningsorter är Gällivare, Piteå och Arvidsjaur.

Datum för Mot internationella gäster:
18 oktober Arvidsjaur
25 oktober Gällivare
4 november Heart of Lapland/Kalix

Datum för Paketering & Kalkylering:
19-20 september Piteå
20-21 oktober Heart of Lapland/ Kalix
1 november Arvidsjaur
8 november Gällivare

Datum för Internationell affärsplan del 1:
19 oktober Gällivare

Fortsättning, Internationell affärsplan del 2:
22-23 november Gällivare (internat)

Intresserad?
Anmäl dig via din lokala destination, kontaktuppgifter hittar du här.

Här kan du läsa mer om ASSL!

Har du övriga frågor eller vill veta mer är du varmt välkommen att kontakta Einar eller Johanna! Johanna Ögren: johanna@swedishlapland.com eller (070-373 18 89)
Einar Knudsen: einar.knudsen@swedishlapland.com eller (073-528 76 76)

Arctic Spirit in Swedish Lapland är en aktivitet inom projekt Destination Capacity Building in Swedish Lapland, ett regionalt samverkansprojekt som syftar till att skapa ökad tillväxt i regionens små- och medelstora besöksnäringsföretag. Projektet är finansierat av EUs strukturfonder, destinationens samtliga 16 kommuner, Länsstyrelsen Norrbotten, Norrbottens läns landsting och Region Västerbotten. I syfte att nå näringens mål om fördubblad omsättning tillgängliggör projektet företagens produkter på den internationella resemarknaden, stödjer innovationsprocesser, tillför spetskompetens och ger tillgång till affärs- och produktutvecklingsverktyg som stärker företagens kapacitet och konkurrenskraft.