Fler chanser att ta del av ASSL

dag3-erica

Vi kör nya omgångar med Arctic Spirit in Swedish Lapland! Den här gången med spetskurser för dig som redan tagit del av programmet (eller har motsvarande kunskaper sedan innan) – och en ny chans att ta del av inledande moduler för dig som inte kunnat delta innan.

Genom affärs- och produktutvecklingsprogrammet Arctic Spirit in Swedish Lapland kan du bland annat spetsa din digitala närvaro eller vässa din kompetens inom paketering och kalkylering.

Under vintern och våren kör vi:
Online i teori & praktik del 1 och 2 som är en introduktion i de mest grundläggande kunskaperna kring digital närvaro. Vi går igenom dagens digitala landskap och vad som krävs för att navigera där.

Online i teori & praktik del 3, spets  är en djupdykning där du lär dig mer om ett område inom digital kommunikation. Under vintern ligger fokus på content marketing med kurser inom:  Video – att göra och att marknadsföra, Sökordsoptimering + Google Analytics, Skriva för webben och Annonsering på Facebook + innehåll

Webbmall för företag
I erbjudandet ingår en webbmall, dvs. en hemsida till ditt företag. Under dagarna sätter vi tänderna i WordPress (som du administrerar sidan med), utbildning i hur man skriver för webb och sökmotorer och hur man beskär och sparar bilder för webben

Mot internationella gäster syftar till att göra ditt företag, dess produkter och upplevelser redo för export. Vi arbetar för att säkerställa att ditt företag lever upp till de krav som ställs på en aktör på den internationella marknaden.

Paketering & kalkylering hjälper dig att paketera dina produkter och upplevelser till lönsamma och konkurrenskraftiga erbjudanden. Du får tillgång till värdefulla verktyg till stöd för beräkningar. Syftet är att vi export- och distributionsäkrar paket på dess väg ut till slutkunden.

Internationell affärsplan en spjutspets för dig som är redo att kasta dig ut på den internationella resemarknaden! De företag som är aktuella för denna kurs kommer att bjudas in via sin destination. Om ni är intresserad, anmäl intresse till er lokala destination som kommer att göra ett urval.

Datum för Online i teori & praktik del 1&2:
31/1- 1/2 Piteå

Datum för Online i teori & praktik del 3 spets:
23 februari ”Skriva för webb” (Luleå) INSTÄLLD!
20 april ”Video – att göra och att marknadsföra” (Arjeplog) Flyttat till 13 juni!
27 april ”Sökordsoptimering + Google Analytics” (Piteå)
18 maj ”Facebook annons + innehåll”
30 maj ”Skriva för webb” (Luleå)
13 juni ”Video – att göra och att marknadsföra” (Arjeplog)

Datum för Webbmall för företag (2+1 dagar)
Grupp 1, plats Luleå: 1–2 mars + 23 mars
Grupp 2, plats Kiruna: 8–9 mars + 29 mars
Grupp 3, plats Luleå: 26–27 april + 10 maj
Grupp 4, plats Kiruna: 17–18 maj + 1 juni
Grupp 5, plats Luleå: 14–15 juni + 5 juli

Observera att för dessa utbildningar sker ett regionalt intag.

Datum för Mot internationella gäster:
28 februari Luleå (tidigare datum var 22:a)
3 maj Jukkasjärvi
14 juni Skellefteå (Obs! Svenska och engelska)

Datum för Paketering & Kalkylering:
27-28 mars Kalix
10-11 maj Gällivare
9-10 augusti Skellefteå (Obs! Svenska och engelska)

Datum för Internationell affärsplan:
Mer info kommer, utvärdering pågår.

Intresserad?
Anmäl dig via din lokala destination, kontaktuppgifter hittar du här.

Här kan du läsa mer om ASSL!

Arctic Spirit in Swedish Lapland är en aktivitet inom projekt Destination Capacity Building in Swedish Lapland, ett regionalt samverkansprojekt som syftar till att skapa ökad tillväxt i regionens små- och medelstora besöksnäringsföretag. Projektet är finansierat av EUs strukturfonder, destinationens samtliga 16 kommuner, Länsstyrelsen Norrbotten, Norrbottens läns landsting och Region Västerbotten. I syfte att nå näringens mål om fördubblad omsättning tillgängliggör projektet företagens produkter på den internationella resemarknaden, stödjer innovationsprocesser, tillför spetskompetens och ger tillgång till affärs- och produktutvecklingsverktyg som stärker företagens kapacitet och konkurrenskraft.