Välkommen till Björk Experience!

Fotograf: Morgan Sjöström

Fotograf: Morgan Sjöström

Per Jobs, entreprenören bakom FishYourDream.com startar nu Björk Experience med verksamhet i Ammarnäs, Tjuonajokk och Visby. Detta meddelar de idag via ett pressmeddelande som du kan ta del av i sin helhet här! I pressmeddelandet berättar teamet bakom Björk Experience att de har märkt en ökad efterfrågan från både den inhemska och internationella marknaden. Därför investerar man i nya faciliteter i Ammarnäs respektive Tjuonajokk.

– I Ammarnäs har vi byggt helt nya hotellrum och i Tjuonajokk uppför vi nu en ny byggnad med hög boendestandard och stort fokus på förnyelsebar energi, berättar Per.

– Vi innehar kvalitetsmärkningen Naturens Bästa och har belönats med Grand Travel Awards Ekoturismpris. Satsningen kommer även leda till mer samarbete med lokala företag och organisationer. Vi tror att den nya verksamheten kommer att skapa fler arbetstillfällen och tillgängliggöra destinationerna för nya målgrupper, med nya reseanledningar i nya säsonger. Att vi kan fortsätta att bygga för framtiden både i Ammarnäs och Tjuonajokk, avslutar Per.

I samband med lanseringen av Björk Experience har man även tagit fram en film, här kan ni njuta av den