Välkommen Cecilia Frank!

Cecilia Frank

Vi välkomnar vår nya kollega Cecilia Frank, som kommer att jobba som marknadsansvarig för tysk och holländsk marknad.

Cecilia kommer närmast från en tjänst som affärs- och destinationsutvecklare på Visit Skellefteå. Dessförinnan arbetade hon som internationell samordnare för Stockholms stads kommunledning med bland annat EU-projektstöd, samordning av stadens internationella engagemang i internationella nätverk mm. Efter att ha bott utomlands i England, Frankrike och Tyskland talar hon dessa tre språk i stort sett flytande, om än franskan fått stryka på foten något sedan hon gifte sig med en tysk. På fritiden springer hon mycket och läser bra böcker.

Cecilia har erfarenhet av att arbeta mot Travel Trade och har ett gott kontaktnät inom turoperatörsledet, något som kommer väl till pass i hennes arbete med tysk och holländsk marknad. Hon förstärker teamet under ett ettårigt vikariat och ni hittar henne i Skellefteå.

Varmt välkommen Cecilia!

Cecilia Frank
Marknadsansvarig för tysk och holländsk marknad
cecilia.frank@swedishlapland.com