ASSL-kurs i Paketering & Kalkylering

assl klar
Du som är företagare inom besöksnäringen har chans att ta del av affärsutvecklings-programmet Arctic Spirit in Swedish Lapland.

Paketering & kalkylering hjälper dig att paketera dina produkter och upplevelser till lönsamma och konkurrenskraftiga erbjudanden. Du får tillgång till värdefulla verktyg till stöd för beräkningar. Syftet är att vi export- och distributionsäkrar paket på dess väg ut till slutkunden. Utbildningen tar ca 16 timmar, fördelat på två efterföljande dagar.
Läs mer i produktbladet.

När och var?
23-24 maj Kalix, The Mansion of Filipsborg
4-5 juni Jokkmokk, Hotel Akerlund

Vad kostar det att vara med? 2000kr ex. moms. I priset ingår utbildning samt lunch och fika under utbildningsdagarna.Deltagande företag står själv för bokning och betalning av eventuell logi.

Intresserad?
Anmäl dig via Eventbrite. Senast den 16 maj för Kalix och 25 maj för Jokkmokk.

Hur har ASSL formats? Innehållet bygger på erfarenheter och kunskap som gjorts tillsammans med turistföretagare i regionen och har därför ett verklighetsanpassat och ändamålsenligt innehåll.

Har du frågor eller vill veta mer är du varmt välkommen att kontakta Richard Westerberg.


Exportmognads- och affärsutvecklingsprogrammet Arctic Spirit in Swedish Lapland (ASSL) är utvecklat specifikt för företag som vill öka sin försäljning på den internationella resemarknaden. ASSL hjälper företag inom turism-och besöksnäringen med ny kunskap inom affärskritiska processer. Denna utbildning är en del av samverkansprojektet Business Capacity Development in Swedish Lapland. Projektet är finansierat av EUs Strukturfonder/Tillväxtverket, destinationens samtliga 16 kommuner, Region Norrbotten, Region Västerbotten.