Välkommen Frida Lundqvist

Vi välkomnar vår nya kollega Frida Lundqvist, som kommer att jobba som ansvarig koordinator för marknadsföring mot marknaderna UK och USA samt segmenten MICE och High End.

Frida kommer senast från en tjänst som Meeting & Event Manager på ICEHOTEL där hon arbetat med försäljning och koordinering med publika event, MICE-marknaden och High end-turoperatörer. Dessförinnan arbetade hon som Meeting & Event Manager på Lapland Resorts. Frida är uppvuxen i Tornedalen och efter studier och arbete i bland annat Stockholm och Göteborg flyttade hon norrut 2012 och bor nu med sin familj i Jukkasjärvi. Frida är pedagog i grunden och har en utbildning som Projektledare inom Mötesindustrin från Travel Education Centre. Hon har suttit med i Meeting Professional International´s styrelse och är i dagsläget ordförande för Rädda Barnen Kiruna.

Fritiden spenderas i stugan i Alhamn – Luleå, eller på resor världen över. Bland intressena ligger naturupplevelser, träning och hälsa överst på listan.

Frida förstärker vår marknadsavdelning under ett ettårigt vikariat och ni hittar henne på vårt kontor i Kiruna.

Varmt välkommen Frida!

Frida Lundqvist
Marknadsansvarig koordinator UK, USA, High End, MICE
frida.lundqvist@swedishlapland.com
070-223 90 04