Några platser kvar på ”Turistanläggningars form & funktion”

Naturum Laponia. Foto: C-J Utsi

Det finns fortfarande platser kvar till LTU Business utvecklingsprogram Turistanläggningars form & funktion

Det ettåriga utvecklingsprogrammet består av totalt sju träffar på de orter där de deltagande företagen driver sina verksamheter samt en studieresa. Processledare är prisbelönta arkitekten Josefina Nordmark. Dessutom kommer ni möta föreläsare med kompletterande spetskompetens inom design och arkitektur på de olika tematräffarna under året.

Programmet sker i nära samverkan med Swedish Lapland Visitors Board och vänder sig till dig som är driver eller äger en turistanläggning, erbjuder aktiviteter inom besöksnäringen i regionen, eller står inför ett utvecklingsarbete som innebär investeringar.

Investering  20.000 kr för ett helt år.
Uppstart      23-24 oktober. Sista anmälningsdag är 26 september 2018.

Har du frågor eller behöver referens på att programmet betalar sig i slutändan är du välkommen att kontakta affärsutvecklare Monica Äijä-Lenndin

Läs mer om programmet här