Föreläsning Arctic Wellness – Nytt datum

Wellnessturismen representerar idag 18% av den globala turismen med drivkrafter kopplade till nyckelord som; natur, hållbarhet, hälsa, personlig utveckling, äventyr, lärande och autenticitet. Ett resefokus som går från JAG till VI och från att KONSUMERA till att BIDRAGA.

Bakgrund
Majoriteten av alla resor kopplat till wellness görs idag inom Europa (292 miljoner) och där finns Sverige (ännu) inte representerade i statistiken. Wellness-turismen förutspås dessutom vara ett starkt lok i arbetet att minska den konsumerande massturismen och kopplas allt mer frekvent till FN:s 3:e hållbarhetsmål: Hälsa och Välbefinnande. Visst låter det som en intressant marknad för oss i Swedish Lapland?

Välkommen till Kiruna och en intressant föreläsning om hur vi kan utveckla arctic wellness i vår region.

Anmäl dig här

Föreläsare
Monica Risenius, VD Kiruna Lappland Ekonomiska Förening, har över 20 års erfarenhet av koncept-, destinations- och verksamhetsutveckling kopplade till besöksnäringen och wellnessbranschen. En karriär med gränsöverskridande arbete som involverat prisbelönta utvecklingsprojekt och verksamhetsdrifter i 37 länder.

Datum och tid
Torsdag 10 oktober 10.30–12.00.

Plats
Scandic Ferrum Kiruna Lokal: Mäster Palm

Kostnad
Föreläsningen är kostnadsfri. Sista anmälningsdag är tisdag 8 oktober.

Frågor?
Kontakta Richard Westerberg på Swedish Lapland Visitors Board: richard.westerberg@swedishlapland.com

Anmäl dig här