Swedish Lapand Visitors Board logotyp Europeiska unionen logotyp
English flagEng

Aktuella utbildningar – Digital Touring Routes

Nu har du som företagare inom besöksnäringen i Swedish Lapland möjligheten att delta i en kunskapsinsats gällande besökare på plats och hur du når dem på bästa sätt. Här hittar du alla aktuella utbildningar / webinars.

Utbildningsinsatserna sker under höst och vinter 2021/2022 inom ramen för projektet Digital Touring Routes. Listan fylls på eftersom och du anmäler dig till varje webinar separat.

Webinar:
Google My Business – vässa din närvaro och ta del av fler affärsmöjligheter.

16 november, kl 10.00 eller
18 november kl 19.00
Webinaret omfattar ca 45 minuter med avslutande frågestund.
Sista anmälningsdag är 14 november.

Enbart i Sverige görs fler än 55 miljoner sökningar på Google varje dag – en siffra som ökar för varje år. 46% av dessa är lokala sök – alltså när personer söker efter produkter och tjänster på platsen hen befinner sig på. Utan att överdriva kan man säga att det aldrig har varit viktigare än idag att synas på Google. Här delar vi med oss av konkreta tips på hur du optimera din synlighet på Google My Business.

Genomförda utbildningar

Webinar 19 oktober kl 10.00:
Hemestertrenden, hur du kan vässa din närvaro online för att nå bilburna besökare

I samband med pandemin ökade antalet svenska resenärer som utforskade landet med bil. Resenärer som i stor utsträckning gör sina efterforskningar och planering på plats i destinationen. Vill du veta mer om hur du kan nå dessa resenärer i sina spontana köpbeslut.

Sök på Swedish Lapland

Skriv din sökning ovan och sökresultaten visas här nedan.