Swedish Lapand Visitors Board logotyp Europeiska unionen logotyp
English flagEng

Swedish Lapland Summit

På Swedish Lapland Summit får företag i Swedish Lapland möta nationella och internationella reseåterförsäljare med målet att skapa konkreta affärer. 2022 sker evenemanget på plats i Luleå 19 oktober.

2021 hade Swedish Lapland Summit premiär i digital form. Affärsmötet blev en succé och i år är det dags att mötas på plats. 19 oktober 2022 finns tillfälle för företag inom Swedish Lapland att träffa resesäljare och turoperatörer och visa upp allt som finns att erbjuda.

Vad är Swedish Lapland Summit?

En träff där företag i Swedish Lapland och nationella och internationella reseåterförsäljare och turoperatörer möts. Här skapas nya affärskontakter och konkreta affärer.

Vem kan delta?

Alla företag inom besöksnäringen i Swedish Lapland som vill skapa nya affärskontakter, träffa och fördjupa kontakten med befintliga partners och marknadsföra sin verksamhet.

Från resesäljarledet kan både nationella och internationella turoperatörer delta, hitta nya kontakter, skapa affärer och lära sig mer om alla företag och möjligheter i Swedish Lapland.

Viktiga datum:

7 juni – registrering för Swedish Lapland Summit öppnar
16 september – sista anmälningsdag
19 oktober – Swedish Lapland Summit 2022

För dig som vill delta:

För anmälda företag kommer det finnas tillfälle att förbereda sig inför Swedish Lapland Summit. För turoperatörer finns möjlighet att delta i Knowledge Transfer Tours innan, där de utifrån fem teman får fördjupa sina kunskaper om Swedish Lapland för bättre erbjudanden till sina kunder.

Kostnaden för att delta är 3 000 kronor för företag i Swedish Lapland. Detta inkluderar deltagande i Swedish Lapland Summit, förberedelser inför säljmöten och en middag i festivitetssalen på Elite Stadshotellet Luleå.

Inom kort finns mer information på swedishlaplandsummit.com. Här anmäler du dig också när registrering öppnar 7 juni.

Läs mer om 2021 års Swedish Lapland Summit: Nya affärer efter lyckat digitalt säljevenemang.

Sök på Swedish Lapland

Skriv din sökning ovan och sökresultaten visas här nedan.