Swedish Lapand Visitors Board logotyp Europeiska unionen logotyp
English flagEng

Fotograf: Ted Logart

Utbildning/Kurs 2021-06-04

FULLBOKAD: Lär dig filma och redigera med mobilen i din egen takt

Dagens Internetanvändare, tillika era befintliga och potentiella gäster, förväntar sig rörligt material på hemsidan och i era sociala kanaler. Utmaningen är inte att skapa rörligt material, det kan alla med en modern smartphone göra. Utmaningen ligger i att berätta med rörlig bild så att det engagerar besökarna, och lockar till en bokning.

I samarbete med projektet Samling för jobb och framtid erbjuder vi nu dig som företagare inom Swedish Lapland möjligheten att lära dig att filma och redigera med mobilen helt i din egen takt. Tänk Netflix: Du tar del av förinspelade lektioner och därefter gör du praktiska övningar utifrån tydliga instruktioner – på egen hand och när det passar dig. Halvvägs in i utbildningen har vi en gemensam träff där du får feedback på dina filmer och svar på alla dina frågor. Efter avslutad utbildning ingår även professionell feedback på din allra första produktion.

Filma och redigera med mobilen är en onlineutbildning där du får lära dig alla viktiga steg för ett lyckat slutresultat: Från idé till val av plattform för att publicera din film. Kort och gott en inspirerande utbildning där teori blandas med praktiska övningar. När du gått utbildningen kommer du själv att kunna spela in, redigera och publicera filmer som ökar intresset för din verksamhet. Du behöver ingen mer teknik än din mobiltelefon för att genomföra utbildningen.

Viktigt: Totalt omfattar utbildningen 8-10 timmar, inklusive teori och övningar, och är anpassad för både Android- och iPhoneanvändare.

Låter detta intressant? Anmäl dig redan idag, totalt finns det 20 platser och först till kvarn gäller. Observera att sista anmälningsdag är 28 maj.

Upplägg

Uppstart 4 juni, 10.00-11.00
Mittavstämning 17 juni, 13.00-14.00
Avslutningsträff 30 juni, 10.00-11.00

Ansvarig för utbildningen

Pontus Wikström, Mera Film
Pontus har jobbat med rörlig bild sedan 1980-talet med regi, filmfoto, redigering och manusskrivande. Uppdragsgivare har varit offentlig sektor och företag. Sedan 2017 genomför han platsförlagda utbildningar i att göra film, och under 2020 lanseras en serie onlineutbildningar.

Kostnad

Onlineutbildningen är helt kostnadsfri för dig som företagare i Swedish Lapland.

Sista anmälningsdag

Söndag 28 maj.

Frågor?

Kontakta Richard Westerberg på Swedish Lapland Visitors Board: richard.westerberg@swedishlapland.com

Anmälan

Denna utbildning är fullbokad.

Sök på Swedish Lapland

Skriv din sökning ovan och sökresultaten visas här nedan.