Swedish Lapand Visitors Board logotyp
English flagEng

Fotograf: Ted Logart

Nyheter 23 september, 2019

Föreläsning Arctic Wellness – Nytt datum

Wellness är idag den snabbaste växande delen inom besöksnäringen. Majoriteten av alla resor kopplade till wellness görs inom Europa och Sverige finns ännu inte representerade i statistiken. Enbart i Europa förväntas wellnessturismen omsätta drygt 2 500 miljarder kronor år 2022. Vilka möjligheter har vi i Swedish Lapland att bli en del av denna marknad?

Oavsett om du är entreprenör med produkter direkt riktade mot detta segment eller om du fundera på hur transformativa upplevelser och wellness kan skapa nya möjligheter i framtiden, kommer denna dag att ge dig inspiration och nya insikter. Sett till vår destinations unika möjligheter har vi alla förutsättningar att koppla hållbar tillväxt till detta populära och snabbt växande turistsegment. Frågan är bara vad som krävs för att vi ska sätta Swedish Lapland på wellnesskartan? Om det och mycket annat kommer denna workshop att handla om.

Varmt välkommen till en heldagsworkshop i Boden om hur vi tillsammans kan utveckla Arctic Wellness i Swedish Lapland.

Målgrupp:
Denna workshop vänder sig till dig som har en produkt- eller affärsutvecklande roll inom någon av följande verksamheter:

  • Aktivitetsföretag
  • Hotell och restaurang
  • SPA och skönhet
  • Yoga och friskvård
  • Personlig utveckling

Workshopledare
Monica Risenius, VD Kiruna Lappland Ekonomiska Förening, har över 20 års erfarenhet av koncept-, destinations- och verksamhetsutveckling kopplade till besöksnäringen och wellnessbranschen. En karriär med gränsöverskridande arbete som involverat prisbelönta utvecklingsprojekt och verksamhetsdrifter i 37 länder.

Datum och plats:
Norrigården, Boden
5 november, 10.00 – 16.00

Kostnad:
Workshopdagen kostar 495 SEK. I priset ingår förmiddags- och eftermiddagsfika samt lunch. Anmälan är bindande men kan överlåtas till annan person inom organisationen.

Anmälan:
Klicka här för att anmäla dig
Sista anmälningsdag 1 november

Frågor?
Kontakta Richard Westerberg på Swedish Laplands Visitors Board: richard.westerberg@swedishlapland.com

Relaterade nyheter

Sök på Swedish Lapland

Skriv din sökning ovan och sökresultaten visas här nedan.