Swedish Lapand Visitors Board logotyp
English flagEng
Destinationsutveckling, Nyheter 6 februari, 2020

Ledig tjänst: Market Area Manager

Swedish Lapland Visitors board söker nu en vikarie som Market Area Manager. Vi erbjuder en stimulerande internationell arbetsmiljö där du tillsammans med dina kollegor och andra samarbetspartners dagligen verkar för framtida framgångar för regionens besöksnäring.

Om Swedish Lapland Visitors Board

Swedish Lapland Visitors Board är regionens officiella företrädare för besöksnäringen som genom en näringslivsorienterad samverkansplattform verkar för att stötta näringens ambitioner att göra affärer av den internationella och nationella efterfrågan på destinationens utbud av arktiska upplevelser. Swedish Lapland som destination har de senaste åren rönt allt större uppmärksamhet och tillväxten i branschen har varit mycket god. Tillsammans med dig vill vi fortsätta vägen framåt mot nya framgångar.  

Vår vision är att vara världens mest tillgängliga och hållbara arktiska kultur och natur och vårt mål är att öka tillväxten och lönsamheten hos regionens besöksnäringsföretag.

Läs mer om vår organisation här.

Dina egenskaper

Vi tror att du är en initiativrik, handlingskraftig och noggrann person med en passion för att leverera konkreta resultat till regionens besöksnäringsföretag. Du är duktig på att samarbeta, skapa nya kontakter och tillgodose dessa kontakters behov och önskemål. Du har erfarenhet av besöksnäringen på ett internationellt plan och du är väl införstådd i marknadsföringen och säljkedjorna inom näringen. Då tjänsten innefattar relativt mycket resande såväl internationellt som inom regionen söker vi dig som ser detta som en fördel.

Vidare har du vana att arbeta i projektform och vi vill att du har körkort. Ett krav är att du är väl förtrogen i att kommunicera obehindrat på engelska i såväl tal som skrift. Tyska kunskaper är meriterande.

Tjänsten som marknadskoordinator

Tjänsten vi nu erbjuder är som marknadskoordinator inom vår verksamhetsgren marknadsutveckling.

Som marknadskoordinator koordinerar och ansvarar du för aktiviteter riktade mot din marknad. I jobbet håller du kontinuerlig kontakt med regionens företag och destinationer, samt med våra internationella samarbetspartners och turoperatörer. Du följer upp och rapporterar löpande om utvecklingen på din marknad till företagen och andra samarbetspartners. Utöver det ansvarar du för Swedish Lapland Visitors Boards del i projektet Visit Arctic Europe II, ett samarbetsprojekt med norra Norge och norra Finland.

Du arbetar i vårt marknadsteam och rapporterar i första hand till marknadschef och i andra hand till projektledare för de projekt där du ingår. Du kommer att ha budgetansvar inom ditt uppdrag.

Om rekryteringen

Tjänsten är på heltid och är ett vikariat på ungefär ett år. Placeringsort Kiruna eller Luleå.

I rollen kan också förekomma övriga uppgifter kopplade till SLVBs verksamhet och uppdrag ges av VD.

Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats i ett härligt team, där vi tillsammans jobbar för en mycket intressant bransch. Vi är knutna till kollektivavtal och erbjuder friskvårdsbidrag.

Rekrytering sker löpande från dess att tjänsten utlyses. Passar beskrivningen så tveka inte att söka tjänsten redan idag.

Din ansökan

Skicka ansökan eller eventuella initiala frågor via mail till VD Andreas Lind på andreas.lind@swedishlapland.com. Telefonnummer 070-205 03 01

Relaterade nyheter

Sök på Swedish Lapland

Skriv din sökning ovan och sökresultaten visas här nedan.