Swedish Lapand Visitors Board logotyp
English flagEng

Fotograf: Ted Logart

Nyheter 23 mars, 2021

Så här kan du del av utvecklingscheckar

För att underlätta för dig som är natur- och ekoturismföretagare att ta del av de utvecklingscheckar som Tillväxtverket har utlyst kommer vi på Swedish Lapland Visitors Board att erbjuda en rad olika insatser.

Först ut är ett webinar där vi berättar mer om checkarna och vilken hjälp och stöd du kan få av oss genom hela ansökningsprocessen. Vi kommer också att ge dig konkreta exempel och tips på vad checkarna kan användas till. Och mycket mer.

Vi har jobbat intensivt med att rigga aktiviteter och tjänster som förenklar för företagen att ta del av dessa likvida medel. Extra intressant är att upp till 60 procent kan användas för att täcka personalkostnader samt att du kan göra investeringar i utrustning eller inventarier.

– Vi har direktkontakt med ansvariga handläggare på Tillväxtverket för att kunna se till att dessa medel kommer ut till företagen, säger Linda Isaksson, Financial Administration Officer på Swedish Lapland Visitors Board.

Det här webinariet vänder sig till dig som är natur- och ekoturism företagare, men kan också vara intressant för dig som jobbar med näringslivsutveckling.

Datum och tid
30 mars, 10.00- ca 11.00
Sista anmälningsdag 29 mars (vid midnatt)

Plats
Webinaret ges digitalt på Zoom. Länk med instruktioner hur du ansluter dig skickas ut dagen innan själva webinaret.

Kostnad
Kostnadsfritt.

Anmäl dig här!

Mer info:
Swedish Lapland Visitors Board (under uppbyggnad)
Tillväxtverket

Tillväxtverket erbjuder utvecklingscheckar på 50 000 – 150 000 kronor till dig som är natur- och ekoturismföretagare och vill utveckla samt ställa om din verksamhet.

Relaterade nyheter

Sök på Swedish Lapland

Skriv din sökning ovan och sökresultaten visas här nedan.