Swedish Lapand Visitors Board logotyp Europeiska unionen logotyp
English flagEng
Work in Swedish Lapland

Work in Swedish Lapland – vi hjälper dig nå ut med din rekrytering

Behöver du rekrytera personal? Har du svårt att hitta rätt kompetens? Nu hjälper vi företag att nå ut genom kampanjen Work in Swedish Lapland.

Kompetensförsörjning kan vara en utmaning, speciellt i återstarten efter pandemin. Genom att samla behovet, sprida det genom gemensam smart digital annonsering och nyttja vårt starka destinationsvarumärke hoppas Swedish Lapland Visitors Board kunna hjälpa regionens företag att hitta rätt kompetens. Vi hoppas att fler ska upptäcka livskvalitén det innebär att bo och jobba i vår region och alla besökare ska mötas av världens bästa personal.

Vem kan vara med?

Besöksnäringsföretag inom Swedish Lapland med behov av att rekrytera.

Vilken slags personal kan företag rekrytera?

Tjänsten eller tjänsterna ska vara säsongsanställning eller tills vidare för att vara med i kampanjen. Eftersom vi riktar oss nationellt och internationellt bör tjänsten inte ha specifika krav på lokalkännedom och vara på minst halvtid.

Vill du att ditt företag ska synas genom Work in Swedish Lapland?

Att delta är kostnadsfritt, men vi behöver ditt engagemang och framför allt en webb-sida hos dig att länka till. Själva rekryteringen sköts helt av dig som företagare, Swedish Lapland Visitors Board står för att samla rekryteringsbehovet på en gemensam sida, Work in Swedish Lapland, och sprida den genom digital annonsering och på sociala medier.

Så här går det till:

 1. Skapa en rekryteringssida på företagets egen webbplats där du beskriver tjänsterna, vem ni söker och kontaktinformation. Informationen bör vara på engelska eller både engelska och svenska, beroende på era språkkrav.
 2. Hör av dig till oss på anna-karin.landin@swedishlapland.com så snart som möjligt. Vi behöver:

  • Länk till rekryteringssida/jobbannonser på företagets egen webbsida.
  • Titel och kort beskrivning av tjänsten/tjänsterna eller vem ni söker, 1–2 meningar på engelska.
  • En kort beskrivning av ditt företag på engelska, max 350 tecken inklusive blanksteg.
  • En bild som visar platsen, ditt företag eller jobbet.
 3. Vi samlar de lediga jobben på swedishlapland.com/work och annonserar både nationellt och internationellt. Så snart vi fått in minst fem företag i kampanjen aktiveras sidan. Skicka därför gärna in dina uppgifter redan idag.
 4. Så fort tjänsten är tillsatt hör du av dig till oss för att ta bort länken.

Work in Swedish Lapland är en ny insats i samband med återstarten efter pandemin. Har du frågor? Kontakta Anna-Karin Landin på anna-karin.landin@swedishlapland.com eller telefon 073-500 67 95.

Sök på Swedish Lapland

Skriv din sökning ovan och sökresultaten visas här nedan.