Swedish Lapand Visitors Board logotyp
English flagEng

Fotograf: Sven Burman

Utbildning/Kurs 2022-01-26

Arctic Spirit in Practice – Influencers

Samarbeta med influencers. Hur och varför?

I den femte delen av Arctic Spirit in Practice har turen kommit till Ice and Light Village. Du får lyssna till ägaren Maarit Lindvall om hur hon jobbar med influencers, hur allt började och vad det har gett hennes företag.

Ice and Light Village ligger vackert vid kanten av Kalix älv, stugorna är inkapslade med ett iglooformat skal för att gästerna skall kunna ta in omgivningarna genom de stora fönstren. Ett innovativt boende som gett uppmärksamhet världen över. En av förklaringarna till företagets framgångar är direkt kopplat till arbetet med influencers.

Välkommen att lyssna till Maarit Lindvall på Ice and Light Village hur hon jobbar med influencers, hur man skapar ett bra samarbete, vad hon gör och framförallt vad det har gett hennes företag. Ta del av inspirerande gruppdiskussioner efter själva inspirationsföreläsning. Och inte nog med det, som avslutning får ni ytterligare konkreta tips om hur man kan samarbeta med influencers från kommunikationsexperten Therése Wintervy, Heart of Lapland.

De goda exemplen finns överallt

Syftet med Arctic Spirit in Practise är att lyfta fram de goda exemplen bland våra företag i Swedish Lapland. Vi vill helt enkelt göra det möjligt för våra företag att inspirera och stärka varandra. Konceptet är alltid detsamma: En kortare presentation på max 20 minuter, därefter ges utrymme för gruppdiskussion. Välkommen att inspireras och prata möjligheter med andra företag inom Swedish Lapland.

Föredragshållare
Maarit Lindvall, Ice and Light Village

Datum och tid
26 januari, 10.00 – ca 11.15
Sista anmälningsdag 24 januari

Plats
Webinaret ges digitalt på Zoom. Länk med instruktioner hur du ansluter dig skickas ut dagen innan själva webinaret.

Kostnad
Arctic Spirit in Practice är en del av projektet Business Capacity Development och är kostnadsfritt för alla företag inom Swedish Lapland.

Business Capacity Development in Swedish Lapland är ett regionalt samverkansprojekt som syftar till att skapa ökad tillväxt i regionens små- och medelstora besöksnäringsföretag. Projektet är finansierat av EUs Strukturfonder/Tillväxtverket, destinationens samtliga 16 kommuner, Region Norrbotten och Region Västerbotten. I syfte att nå näringens mål om fördubblad omsättning tillgängliggör projektet företagens produkter på den internationella resemarknaden, stödjer innovationsprocesser, tillför spetskompetens och ger tillgång till affärs- och produktutvecklingsverktyg som stärker företagens kapacitet och konkurrenskraft.

Sök på Swedish Lapland

Skriv din sökning ovan och sökresultaten visas här nedan.