Swedish Lapand Visitors Board logotyp
English flagEng

Fotograf: Matti Holmgren, Jokkmokkguiderna

Utbildning/Kurs 2021-05-12

Arctic Spirit in Practice: Rörlig bild som marknadsföringsverktyg

I den tredje delen av Arctic Spirit in Practice har turen kommit till Matti och Stina på Jokkmokkguiderna. För ett par år sedan gick dom en utbildning via Swedish Lapland Visitors Board i hur man filmar och redigerar med mobilen. Idag driver dom en stadigt växande YouTube-kanal och har lyckats med konststycket att vända en marknadsföringsutgift till en marknadsföringsintäkt.

Är det ens möjligt tänker vän av ordning? Kan man tjäna pengar på att marknadsföra sig? I denna inspirationsföreläsning kommer Matti och Stina berätta mer om detta, men också hur resan in i den rörliga bildens värld startade och vad som krävs för att komma igång. Givetvis kommer ni också få ta del av deras bästa tips på hur ni kan jobba med rörlig bild i er marknadsföring.

Välkommen att lyssna till Matti och Stina samt ta del av en lika inspirerande som givande gruppdiskussioner efter själva inspirationsföreläsning.

De goda exemplen finns överallt
Syftet med Arctic Spirit in Practise är att lyfta fram de goda exemplen bland våra företag i Swedish Lapland. Vi vill helt enkelt göra det möjligt för våra företag att inspirera och stärka varandra. Konceptet är alltid detsamma: En kortare presentation på max 20 minuter, därefter ges utrymme för gruppdiskussion. Välkommen att inspireras och prata möjligheter med andra företag inom Swedish Lapland.

Föredragshållare
Matti Holmgren och Stina Svensson, Jokkmokkguiderna

Datum och tid
12 maj, 10.00 – ca 11.00
Sista anmälningsdag 11 maj

Plats
Webinaret ges digitalt. Länk med instruktioner hur du ansluter dig skickas ut dagen innan själva webinaret.

Kostnad
195 SEK, exkl. moms.
Sparbanken Nord – Framtidsbanken betalar din deltagaravgift om du är företagare inom Swedish Lapland.

Sök på Swedish Lapland

Skriv din sökning ovan och sökresultaten visas här nedan.