Swedish Lapand Visitors Board logotyp
English flagEng

ASSL Networking & Relations

Utbildning/Kurs 2022-11-24

ASSL Networking & Relations

Missa inte chansen till två dagars nätverkande och relationsbyggande i vackra Tärendö! Här kommer du som besöksnäringsföretag få kunskap om paketering med en tyngd på sampaketering. Du kommer också att få med dig bra verktyg och konkreta tips som vi hoppas utrustar dig med bästa förutsättningarna att kunna samverka och skapa nya affärsmöjligheter.

Vi vill med den här aktiviteten hjälpa er och ge er förutsättningarna att hitta passande samverkanspartners. Därför kommer du som anmäld att få fylla i ett formulär med flera frågeställningar. Detta för att vi vill ta reda på vem ditt representerade företag är, vad ni söker och vad ni kan erbjuda en potentiell samarbetspartner. Utifrån dina svar kommer du bli ihop-matchad med andra företag i vissa av aktiviteterna dessa dagar.

Föreläsare

Vi har bjudit in två föreläsare där den ena är Marcus Eldh från Wild Sweden. Han kommer att presentera grunden i samverkan och sampaketering samt dela med sig av konkreta och nyttiga tips på hur du kan tänka när du vill få till en bra relation i paketeringsjobbet företag emellan. Här kan du få svar på frågeställningar såsom; Vem utses som produktägare? Hur delar vi upp kostnader och intäkter? Med mera, med mera.

Den andra inbjudna föreläsaren är Kim Ross som kommer att hålla en föreläsning och workshop om hållbar produktutveckling. Hennes del i programmet sker på engelska och vi kan även informera att resterande programpunkter är på svenska.

Preliminärt program för dagarna:
Torsdag 24 november
10.00 – Ankomst Arctic River Lodge, Tärendö 
10.30 – ”Icebreaker-aktivitet” med Explore Luleå 
12.00 – Lunch 
13.00 – Föreläsning med Marcus Eldh kring ämnet – ‘Samverkan och sampaketering’
14.00 – Speed dating 
15.30 – Tid att mingla och bli inspirerad av lokala produkter på vår minimässa
17.00 – Diskussion kring lägerelden 
18.00 – Gemensam matlagning med Pia Huuva 
19.00 – Middag 

Fredag 25 november
08.00 – Frukost  
09.00 – Johanna Ögren – ‘Den ansvarsfulla destinationen’
09.30 – Arctic Inbound – ‘Efterfrågan och framtidsprognos ‘
10.00 – Föreläsning och workshop med Kim Ross – ‘Sustainability – the green thread though product’ development
12.30 – Lunch
13.30 – Avslut och avfärd 

Nya affärsnätverk & relationer

För att också visa upp delar av Swedish Laplands utbud av lokala produkter har vi bjudit in matproducenter och kreatörer från regionen som kommer att finnas på plats och visa upp vad de har att erbjuda som möjlig leverantör och affärspartner till er. 

Summerat så hoppas vi att denna ASSL Networking & Relations kommer att ge dig och ditt företag de bästa förutsättningarna, att i en lugn och avslappnad miljö, skapa nya- och utveckla befintliga relationer, nätverka och umgås. Allt detta och massa mer. Inom kort kommer vi att publicera programmet för det här dagarna.

Information om dagarna

Datum: 24–25 november
Tid: Heldag 24 november med start från kl.10.30. Halvdag 25 november med avslut efter lunch ca. 13.30.
Plats: Arctic River Lodge, Tärendö
Transport till och från: Vi kommer att arrangera gemensam kostnadsfri transport till och från Tärendö. Mer info gällande detta kommer till dig som är anmäld.
Kostnad: 995kr/person för hela arrangemanget (Obs! En person per företag) för hela aktiviteten med föreläsningar, boende och mat. Faktureras med kort betaltid på 10 dagar. 
Övrigt: Denna aktivitet riktar sig till besöksnäringsföretag verksamma i Swedish Lapland. Vi förbehåller oss rätten att ställa in aktiviteten och då återbetalas hela beloppet.

Sista dag för anmälan 31 oktober.
Länk till anmälan här!

Anmälan till Networking & Relations

Du kommer att få mer information på din angivna e-postadress gällande aktiviteten i god tid innan aktiviteten.

Sök på Swedish Lapland

Skriv din sökning ovan och sökresultaten visas här nedan.