Swedish Lapand Visitors Board logotyp
English flagEng

ASSL Värdskap

Utbildning/Kurs 2022-10-09

ASSL Värdskap

Nöjda gäster är bästa marknadsföringen – så här får ni ännu nöjdare gäster!

Nu har ni chansen att stärka upp företagets värdskap inför sommarsäsongen!
Tillsammans med Amanda Hessle på Värdskapsbyrån och Marcus Eldh på Wild Sweden har vi satt ihop ett smidigt ASSL Värdskapspaket som ni kan ta del av innan säsongen sätter i gång.

I paketet ingår en inspirerande förinspelad föreläsning som ni gärna kan titta på tillsammans med era medarbetare. Föreläsningen kommer att ta upp saker som själva begreppet värdskap. värdskap på olika kanaler så som digitalt, fysiskt och i vänliga cirklar. Den kommer även att ta upp effekterna och oväntade bieffekter av värdskap. Här pratas det även om värdskap under hela gästresan och vikten av samverkan och bra kommunikation. Samt hur det även fungerar som ett bra verktyg att ta till vid kriser i arbetsvardagen.

När ni sett föreläsningen så kommer det att finnas ett verktyg som alla deltagare kan skriva ut och använda till att göra övningar tillsammans eller individuellt.

Amanda Hessle som är grundaren av Värdskapsbyrån är född och uppvuxen i Schweiz och har bott i Sverige sedan år 2000. Möten mellan människor är något som hon brinner för och hon älskar att bygga språkbroar, både som översättare och som auktoriserad guide och reseledare. På sommaren jobbar Amanda bland annat ombord på på de klassiska fartygen som trafikerar Göta Kanal mellan Göteborg och Stockholm. Engagemang, kunskap och glädje är Amandas värdeord och det försöker hon praktisera i allt hon gör där hon även har värdskap som den tydliga röda tråden.

Tid: Från 11 juni fram till 11 oktober 2022
Kostnad: Detta värdskapspaket är kostnadsfritt för alla företag inom Swedish Lapland.
Plats: Vart ni önskar och gärna tillsammans på arbetsplatsen, eller varför inte tillsammans med andra företag i närområdet.
Anmälan sker via formuläret. Länk till filmen och material kommer att skickas ut till anmälda deltagande företag löpande. Materialet kommer att finnas tillgänglig och får användas fram till den 9 oktober 2022.
Länk till anmälan!

Anmälan till ASSL Värdskap

Här anmäler du dig till aktiviteten. Länk till film och verktyget kommer att skickas till dig på din e-post efter anmälan. Varmt välkommen!

Sök på Swedish Lapland

Skriv din sökning ovan och sökresultaten visas här nedan.