Swedish Lapand Visitors Board logotyp
English flagEng

Fotograf: Ted Logart

Utbildning/Kurs 2021-01-21

Webinar med Booking.com

Booking.com är ett av världens största digitala resebolag med fler än 700 000 bokningar varje dag. I denna webinarserie kommer företaget att berätta mer om hur ni kan stärka er digital närvaro på deras plattform.

Syftet med denna webinarserie är att lära er mer om hur det fungerar att hyra ut via bokningssajter, vad som är viktigt för att synas och bokas på nätet samt hur ni anpassar det till att möta just era behov.

Vi har delat upp webinaret till två träffar och beräknar att varje presentation tar ca 20 minuter. Efter presentationen kommer ni ha möjlighet att ställa frågor.

Träff 1 (21 januari kl. 10.00)
Det första webinaret fokuserar på hur ni optimerar innehållet så som bilder, beskrivning och faciliteter. Vi kommer att gå igenom hur ni begär en textändring, svarar på gästrecensioner samt hur ni kan spara tid genom att arbeta med våra automatiska svarsmallar.

Träff 2 (29 januari, kl. 10.00)
Under den andra träffen är fokus på analyser. Vilka statistikverktyg och rapporter kan ni använda för att veta hur det går och vilka verktyg finns det för att driva mer bokningar? Vi kommer även att prata om hur ni hanterar tillgänglighet och prissättning på bästa sätt och hur ni kan använda en Channel Manager/Kanalhanterare.

Målgrupp:
Denna webinarserie vänder sig till alla företag inom besöksnäringen i Swedish Lapland som går i tankarna om att ansluta ert boende eller redan finns där och önskar stärka sin digitala närvaro på Booking.com

Datum:
21 och 29 januari klockan 10.00
Sista anmälningsdag är 19 januari

Plats:
Utbildningen ges digitalt. Länk med instruktioner hur du ansluter dig skickas ut dagen innan själva utbildningen.

Kostnad:
Denna utbildning är helt kostnadsfri för alla företag inom Swedish Lapland.

Frågor:
Kontakta Richard Westerberg på Swedish Laplands Visitors Board: richard.westerberg@swedishlapland.com

Sök på Swedish Lapland

Skriv din sökning ovan och sökresultaten visas här nedan.