Swedish Lapand Visitors Board logotyp
English flagEng
Utbildning/Kurs 2019-05-08

Digital annonsering, Älvsbyn

Är du intresserad av att utveckla din digitala närvaro? Du är redan på god väg och har en plan för hur du ska använda sociala medier men vill ta det till nästa nivå? Då är det här kursen för dig.

Vi är inne i en digital revolution. Den teknologiska utvecklingen har fört med sig ett beteendeskifte hos människor och detta påverkar alla branscher, i synnerhet
besöksnäringen. Och det går snabbt – hela tiden förändras landskapet och förutsättningarna. Hur ska vi göra för att vara framgångsrika i den djungel som internet är?

Swedish Lapland Visitors Board har tagit ut en riktning för hur vi kan hjälpa företag att nå ut till sina potentiella kunder digitalt. Vi vill med denna utbildning ge företagen verktyg att vara konkurrenskraftiga på världens största och mest konkurrensutsatta marknadsplats – den digitala.

Denna utbildning fokuserar på hur du själv kan dra nytta av de verktyg som finns.

Viktigt att veta

Detta är ingen grundkurs, därför är det viktigt att du som anmäler dig har en hög digital mognad. Att du har använt dig av Facebook och/eller Instagram under en längre tid samt att du har en plan för din närvaro i sociala medier är en grundförutsättning.

Förutsättning för deltagande

  • Utbildningen vänder sig till dig som vill utveckla din digitala närvaro. Du har en plan för dina sociala medier och vill göra riktad annonsering.
  • Du använder dina sociala medier kontinuerligt i syfte att öka medvetenheten för ditt företag.

Hör av dig om du har några frågor

Richard Westerberg

Affärsutvecklingsstrateg
richard.westerberg@swedishlapland.com

Digital annonsering, Älvsbyn. 8 maj, 2019

Sök på Swedish Lapland

Skriv din sökning ovan och sökresultaten visas här nedan.