Swedish Lapand Visitors Board logotyp
English flagEng

Onlinebokningssystem

Utbildning/Kurs 2023-04-25

Onlinebokningssystem

Är du intresserad av att få en bättre förståelse för hur ett onlinebokningssystem kan förenkla din försäljning och förbättra kundens upplevelse? Då är detta webinar perfekt för dig!

Webinaret riktar sig till dig som antingen har ett befintligt system och funderar över dess olika funktioner, eller som planerar att köpa in ett nytt system. Tillsammans med Marcus Eldh på WildSweden kommer vi att gå igenom vilka frågor du bör ställa till systemleverantörerna och befintlig support för att bli en bättre beställare eller frågeställare gällande ditt kommande eller befintliga bokningssystem.

Marcus kommer även att visa goda exempel på funktioner och fördelar och prata om funktionalitet på olika bokningssystem.

Du kommer att få lära dig om vilka funktioner som bör finnas med, vilka som kan finnas med, hur man jobbar med API:er och återförsäljare samt hur du anpassar verksamheten till bokningssystemet.

Anmäl dig idag för att säkra din plats på detta informativa webinar. Vi ser fram emot att träffa dig där!

Datum & tid: 25 april mellan 10.00–12.00.
Plats: Digitalt via Zoom. Länk med instruktioner hur du ansluter dig skickas ut dagen innan själva aktiviteten.
Kostnad: Detta webinar är kostnadsfritt och riktar sig till besöksnäringsföretag verksamma i Swedish Lapland.

Sista anmälningsdag är 23 april.

Klicka här för anmälan.

Anmälan till Onlinebokningssystem

Dagen innan aktiviteten kommer ett mail med mer information om hur du deltar. Verktyget som används är Zoom. Varmt välkommen med din anmälan!

Sök på Swedish Lapland

Skriv din sökning ovan och sökresultaten visas här nedan.