Swedish Lapand Visitors Board logotyp
English flagEng
Utbildning/Kurs 2021-04-28

Our Future

PS! Skriv in onsdagen 28 april mellan kl 11-13 i kalendern! Då kommer Destination Jokkmokk i samarbete med Swedish Lapland att vara värdar för Our Future – en virtuell, experimentell think tank med fokus på destinationer, framtidens turism, pandemikonsekvenser och goda exempel samt mycket mera. Eventet genomförs som ett livesänt, interaktivt webinarium på Facebook.

Konceptet startades under 2020 som en sorts progressiv, lösningsfokuserad moteld mot pandemin och dess enorma påverkan på resandet och besöksnäringen. Tidigare event har genomförts med värdar på bl a Island, Grekland och Rwanda – och nu har Jokkmokk och Swedish Lapland fått erbjudandet. Bland de som tagit initiativet till Our Future-konceptet finns dessa, iaf för er som jobbar med/inom turismen gissar jag, kändisar:

Om OUR FUTURE
En digital tankesmedja med fokus på att öppna upp för dialog mellan samhällen och destinationer runt om i världen. Syftet är att lära av varandra, genom att dela erfarenheter och reflektera över regionala utmaningar och möjligheter.

En speciellt inbjuden panel med omfattande internationell erfarenhet inom turism lyssnar in och reflekterar över lokala utmaningar, ger råd och svarar på frågor. Direkt och ofiltrerat! Panelen består av personer med en samlad kompetens spänner som över ett brett spektra. De är passionerade och har ett brinnande intresse för utveckling, och räds inte för att vara ärliga.

Genom OUR FUTURE bjuds världen till våra hem, till en ”diskussion runt köksbordet”. Alla är välkomna att delta!

Our Futures internationella expertpanel

  • Chris Doyle, en av initiativtagarna till ATTA – Adventure Travel Trade Association och global destinationsutvecklingsexpert
  • Signe Jungersted, vd på Group NAO och tidigare utvecklingschef för Wonderful Copenhagen
  • Daniel Byström, destinationsdesigner och hjärnan bakom Austurlandsatsningen på Island
  • Asta Kristin Sigurjonsdottir, prisad verksamhetschef för Iceland Tourism Cluster
  • Bård Jervan, senior partner vid Mimir samt ledare för det Nordnorska nätverket Innovative Opplevelser
  • Milena Nikolova, BehaviorSMART, global expert på resebeteenden och marknadstrender och tidigare chef för Knowledge and Education vid ATTA – Adventure Travel Trade Association.

Our Future är helt kostnadsfritt och du behöver inte anmäla dig. Anslut till eventet via denna länk.

Ett tips: Vi rekommenderar dig att redan nu klicka på länken och där ange att du kommer eller är intresserad. Då kommer du i god tid innan eventet att få en notifikation av Facebook som påminner dig om Our Future.

Sök på Swedish Lapland

Skriv din sökning ovan och sökresultaten visas här nedan.