Swedish Lapand Visitors Board logotyp
English flagEng
Utbildning/Kurs 2022-04-05

Utveckla dina produkter

Går du i tankarna på att utveckla eller bredda din verksamhet? Komma med ett nytt erbjudande till dina kunder? Finslipa någonting i verksamheten? Men vet inte riktigt var du ska börja. Då är detta kursen för dig.

Produktutveckling kan handla om olika delar i din verksamhet, från matupplevelser och aktiviteter till boende. Här får du verktyg för som hjälper dig att utveckla produkter som passar din målgrupp.

Under två tillfällen online går vi igenom de olika faserna i produktutveckling och tipsar om verktyg som du kan enkelt kan använda i din egen verksamhet. Notera att de två tillfällena hör ihop, en anmälan till kursen förväntas du delta båda tillfällena.

Med utgångspunkt i metodiken för Design Thinking ska vi tillsammans utforska kraften i att tänka användarcentrerat. Det innebär att vi utgår från ett behov hos kunden och söker lösningar för att tillgodose det behovet. Inte nödvändigtvis uppfinna något nytt, fokus är att skapa ett värde för kunden. Du får med dig praktiska verktyg och modeller som hjälper dig att skapa rätt produkt till rätt kund.

Kursen kräver inga förkunskaper och kostar ingenting. Men du behöver en bra uppkoppling och en dator, läsplatta eller smartphone är inte tillräckligt. Vi kommer att träffas via Zoom och arbeta i verktyget Miro (du får en kort introduktion innan kursen).

All kommunikation kring kursen kommer att ske på Basecamp där det även går att ställa frågor och ta del av studiematerial. Efter anmälan får du tillgång till vårt gemensamma arbetsrum på Basecamp.

Inför workshopen förväntas du ha läst igenom rapporten “Möt morgondagens hållbara resenär” av Karios Future som kommer att finnas tillgänglig på Basecamp.

Datum och anmälan

Datum: 5 april 9.00-12.00 samt 6 april 9.00-12.00.
Sista anmälningsdag: 3 april.

Kursen skjuts fram om färre än fyra företag anmäler sig. Företag som deltar i Smart Digital Business har förtur till kursen men alla är välkomna att anmäla sig.

Frågor? Kontakta petter.noren@swedishlapland.com

Sök på Swedish Lapland

Skriv din sökning ovan och sökresultaten visas här nedan.