Swedish Lapand Visitors Board logotyp
English flagEng
Utbildning/Kurs 2020-06-09

Webinar: Introduktion till Produktbanken (9 och 10 juni)

Hur vet våra internationella turoperatörer och reseagenter vilket utbud av paketerade produkter som finns i vår region? Det är främst det vi använder Produktbanken till. Ett onlineverktyg som bäst beskrivs som en digital produktmanual.

Med hjälp av Produktbanken kan återförsäljarledet enklare få en bra översikt över samt snabbt bygga ihop sina resepaket för att presentera för sina kunder. Produktbanken är ett B2B-verktyg för Travel Trade, där företag samt boende- och aktivitetsprodukter presenteras. Under detta webinar får du en introduktion till vad Produktbanken är och hur den används av dig som företagare, turoperatörer och de lokala destinationerna.

Du kan välja mellan två tillfällen till denna introduktion: 9 eller 10 juni. Vill du efter denna introduktion lägga in ditt företags produkter i Produktbanken kontaktar du din lokala destination för coachning om hur du praktiskt går till väga.

Förutsättningar för deltagande
Webinar sker digitalt genom Zoom och kräver ingenting mer än tillgång till en dator. Inga förkunskaper krävs.

Föreläsare
Karin Åberg, Affärsutvecklare Privatresande, Luleå Business Region (tidigare Visit Luleå). I sin roll coachar hon både besöksnäringsföretag kring paketering och affärsutveckling såväl inom marknadsutveckling samt marknadsför Luleås utbud mot internationell marknad. Karin är en flitig förespråkare för Produktbanken och ser den som ett ypperligt verktyg, inte bara för att enklare nå återförsäljarled, utan även för de företag som i första hand inte riktar sig mot Travel Trade, men önskar vara synlig i Swedish Laplands och den lokala destinationens utbud.

Datum och tid
Tisdag 9 juni kl 13.30–14.30. Onsdag 10 juni kl 13.30–14.40.
Anmälan görs längst nere på denna sida.

Sista anmälningdag
Söndag 7 juni.

Plats
Webinaret ges digitalt via Zoom. Länk med instruktioner hur du ansluter dig skickas ut dagen innan själva webinaret.

Kostnad
Webinaret är kostnadsfritt.

Frågor?
Kontakta Richard Westerberg på Swedish Lapland Visitors Board: richard.westerberg@swedishlapland.com

Sök på Swedish Lapland

Skriv din sökning ovan och sökresultaten visas här nedan.