Swedish Lapand Visitors Board logotyp
English flagEng

Fotograf: Ted Logart

Utbildning/Kurs 2020-03-19

Workshop Arctic Bike

Intresset för cykling är större än någonsin. Oavsett om det gäller mountain bike, gravel bike, fat bike eller leisurecykling ökar efterfrågan på paketerade cykelupplevelser stadigt – både från svenska och internationella gäster. Hur tar vi i Swedish Lapland vara på denna möjlighet?

Denna workshop vänder sig till dig som idag har en eller flera cykelprodukter samt till dig som funderar hur cykelupplevelser kan skapa nya möjligheter i framtiden. Vår region har fantastiska möjligheter att utveckla cykling som en ny reseanledning. Frågan är bara hur och vad som krävs för att vi ska lyckas?

Bike in Bergslagen
Katarina Rönnbacka Nybäck har sen 2011 jobbat med att utveckla cyklingen i Region Örebro län till Sveriges största cykelområde. Sedan ett antal år driver hon, tillsammans med sin man, företaget Bike in Bergslagen. Under workshopdagen kommer hon berätta om deras resa samt dela med sig av sina bästa tips på hur vi tillsammans utvecklar cykelturismen, från leisurecykling till mountain/gravel/fat bike, i vår region.

Varmt välkommen till en heldagsworkshop i Boden om hur vi tillsammans kan utveckla Arctic Bike i Swedish Lapland.

Datum och tid
Torsdag 19 mars 10.00–16.00.

Plats
Boden Business Park, Boden.

Kostnad
495 SEK. I anmälningsavgiften ingår förmiddags- och eftermiddagsfika samt lunch. Anmälan är bindande men går att överlåta till annan person inom organisationen.

Sista anmälningsdag
Fredag 6 mars.

Frågor?
Kontakta Richard Westerberg på Swedish Lapland Visitors Board: richard.westerberg@swedishlapland.com

Workshop Arctic Bike

Varmt välkommen till en heldagsworkshop i Boden om hur vi tillsammans kan utveckla Arctic Bike i Swedish Lapland.

Sök på Swedish Lapland

Skriv din sökning ovan och sökresultaten visas här nedan.