Swedish Lapand Visitors Board logotyp
English flagEng

Fotograf: Ted Logart

Utbildning/Kurs 2022-02-15

Fånga upp en ny målgrupp med ställplatser

Har du en plätt outnyttjad mark som inte används till något särskilt? Söker du möjligheter att skapa extraintäkter i er befintliga verksamhet? Då kanske ställplatser är något för dig!

Antalet bilresenärer och husvagnar verkar öka varje år på vägarna och trenden ser inte ut att minska. Många av dessa resenärer söker dessutom något annorlunda. Perfekt för dig som kanske har plats för en eller två husbilar på parkeringen, nere vid badstranden eller var du nu råkar ha en outnyttjad markplätt.

Hur kan du skapa extraintäkter med ställplatser?

Under webinaret kommer du bland annat att få konkreta exempel på hur ni kan jobba mot den lokala och internationella marknaden. Du kommer också att få lära dig mer om den bilburne resenären och vad som egentligen behövs för att erbjuda en ställplats. Syftet är att på ett lättillgängligt sätt inspirera till nya affärsmöjligheter genom att ”gräva där du står”. Du får också höra mer om Acamp och ställa dina frågor kring ställplatser.

Föredragshållare

Magnus Ormestad och Öjje Holt, Acamp
Läs mer om Acamp

Datum och tid

Tisdag den 15 februari kl 10.00 – ca 10.45
Sista anmälningsdag 13 februari.

Plats

Webinaret ges digitalt på Zoom. Länk med instruktioner hur du ansluter dig skickas ut dagen innan själva webinaret.

Kostnad

Denna utbildning ingår i projektet Digital Touring Routes är helt kostnadsfritt för alla företag inom Swedish Lapland.

Målgrupp

Detta webinar vänder sig till alla företag inom besöksnäringen i Swedish Lapland som önskar stärka sin närvaro mot den bilburne resenären.

Digital Touring Routes

Denna utbildning ingår i Digital Touring Routes – en insats för att göra besöksnäringsföretagen delaktiga i tematiska resrutter anpassade mot målgruppers nya resmönster i syfte att servera nya möjligheter att uppleva destinationen, planera och genomföra en rundresa.

This image has an empty alt attribute; its file name is dt_finansiärer-1024x186.jpg

Anmälan

Sök på Swedish Lapland

Skriv din sökning ovan och sökresultaten visas här nedan.