Swedish Lapand Visitors Board logotyp
English flagEng

Fotograf: Ted Logart

Utbildning/Kurs 2020-03-31

Webinar – Arctic Bike

Intresset för cykling är större än någonsin. Oavsett om det gäller mountain bike, gravel bike, fat bike eller leisurecykling ökar efterfrågan på paketerade cykelupplevelser stadigt – både från svenska och internationella gäster. Hur tar vi i Swedish Lapland vara på denna möjlighet?

Innehållet i webinaret är delat i två delar. Inledningsvis kommer Katarina Rönnbacka Nybäck, BikeinBergslagen, berätta om hur Bergslagen Cycling kunde bli Sveriges största cykelområde på bara tre år. Hon kommer också att prata om vem cykelturisten är samt vad cykelturisten söker och attraheras av. Vi får ta del av Katarina tankar kring hur hon paketerar cykel-upplevelser för sina gäster, paketeringstips som egentligen är rätt enkla. Slutligen så kommer Katarina dela med sig av sina allra bästa råd till hur vi i Swedish Lapland kan bli nästa framgångsrika cykeldestination.
Varmt välkommen till ett webinar om hur vi tillsammans kan utveckla Arctic Bike i Swedish Lapland.

Föredragshållare
Katarina Rönnbacka Nybäck har 10 års erfarenhet av att jobba med cykelutveckling. Hon har gjort allt från att spika skyltar och broar, bedömt svårighetsgrader på leder till att övertyga markägare och myndigheter. Dessutom har hon arbetat med hur regioner och kommuner kan organisera sig kring en cykelturismsatsning. Parallellt med ett jobb som utvecklingsledare för turism och besöksnäring har Katarina drivit sin egen besöks- näringsverksamhet, med fokus på paketering av cykelprodukter och event. I höstas gick hon över till att på heltid jobba i sitt företag Bike in Bergslagen, där hon både driver fler utvecklingsprojekt för cykel men också hjälper andra kommuner och regioner att komma igång eller vässa sina cykelsatsningar.

Datum och tid
Tisdag 31 mars klockan 10.00–12.00.

Kostnad
Webinaret är kostnadsfritt.

Sista anmälningsdag
Söndag 29 mars.

Frågor?
Kontakta Richard Westerberg på Swedish Lapland Visitors Board: richard.westerberg@swedishlapland.com

Sök på Swedish Lapland

Skriv din sökning ovan och sökresultaten visas här nedan.