Swedish Lapand Visitors Board logotyp
English flagEng

Ett år med Travel Trade

Utbildning/Kurs 2024-01-25

Ett år med Travel Trade

Ett webinar som kommer att ge dig grundläggande kunskap om Travel Trade – Hur kan ett år se ut när du jobbar med internationella återförsäljare?

Mellan kl. 09.00–12.00 torsdag den 25 januari kommer du kunna ta del av hur ett år med Travel Trade kan se ut.

Under detta webinar kommer du att ha möjlighet att lyssna på David Lind, vår Travel Trade Manager och John Bridge från TravelBeat. Dessa experter kommer att guida dig genom insikter om hur du strategiskt kan samarbeta med återförsäljare för att optimera ditt företag.

De kommer att belysa olika aspekter av ett framgångsrikt arbetsår med travel trade och hjälpa dig att identifiera de mest passande delarna av travel trade-nätverket för din verksamhet och dina specifika behov och mål.

David och John kommer att dela med sig av värdefulla insikter om smarta arbetssätt med återförsäljare och ge praktiska tips för att maximera resultaten av ditt samarbete inom travel trade-sektorn.

Detta webinar är en unik möjlighet att fördjupa din förståelse för hur du kan dra nytta av travel trade-nätverket på ett intelligent sätt och hur du kan skräddarsy din strategi för att passa dig och din verksamhet.

Utforska möjligheterna till framgångsrika partnerskap och låt dessa experter guida dig genom de olika stegen för att stärka din närvaro och samverkan inom travel trade.

Varmt välkommen med din anmälan här!

Tid & plats
Torsdag den 25 januari 09.00–12.00 via länk. Länken skickas ut dagen innan webinaret till alla deltagare. 

Vem kan delta?
Besöksnäringsföretag i Norrbotten.

Vad kostar det?
Kostnadsfritt för dig som är verksam inom besöksnäringen i Norrbotten. 

ANMÄL DIG SENAST 23 JANUARI
Låter det här lockande? Vi ser fram emot din anmälan senast den 23 januari. Länk till mer information och anmälan nedan. 

Sök på Swedish Lapland

Skriv din sökning ovan och sökresultaten visas här nedan.