Swedish Lapand Visitors Board logotyp
English flagEng

Pressresor – Så jobbar vi tillsammans

Utbildning/Kurs 2024-04-18

Pressresor – Så jobbar vi tillsammans

Resmålet Swedish Lapland tar emot och organiserar pressreseprogram för kvalitativ nationell och internationell media. Besökande press hjälper till att öka kännedomen och sprida en gynnsam bild av Norrbotten för potentiella besökare världen över, både i rese- och lifestylepress såväl som i stora nyhetsmedier. 

Med vår nya agenda Care for the Arctic försöker vi sprida bilden av den ansvarsfulle resenären och anpassa våra resor därefter. Vi får otroligt fin respons för våra pressresor med toppartiklar som resultat. En stor del av det är tack vare kvaliteten våra företag – ni – har att erbjuda och ert exceptionella värdskap.

Lyssna in på detta webinar den 18 april för att veta mer om hur vi på Swedish Lapland Visitors Board arbetar med press och att vi tillsammans diskuterar vårt gemensamma arbete för att få bästa möjliga spridning av den arktiska livsstilen och vårt resmål.

Josefine Ås, PR manager och Camilla Bondareva, Head of Brand Communications på Swedish Lapland Visitors Board kommer tillsammans att hålla i detta webinar. Välkommna!

Tid & plats
Torsdag den 18 april 10.00–12.00 via länk. Länken skickas ut dagen innan webinaret till alla deltagare. 

Vem kan delta?
Besöksnäringsföretag i Norrbotten.

Vad kostar det?
Kostnadsfritt för dig som är verksam inom besöksnäringen i Norrbotten. 

Anmälan
Välkommen med din anmälan, dock senast 16 april.

Anmäl dig här!

Välkommen med din anmälan senast 16 april.

Sök på Swedish Lapland

Skriv din sökning ovan och sökresultaten visas här nedan.