Swedish Lapand Visitors Board logotyp
English flagEng

Sätt bygden på kartan - Jokkmokk

Utbildning/Kurs 2023-11-22

Sätt bygden på kartan

Är du företagare, engagerad i en förening eller annan verksamhet som tar emot gäster och besökare? Vi bjuder in till en kväll i besöksnäringens tecken med de digitala möjligheterna i fokus. Kom och träffa oss i Jokkmokk den 22 november. Tillsammans sätter vi bygden på kartan.

Swedish Lapland Visitors Board tllsammans med Destination Jokkmokk bjuder in dig till en träff med fokus på digital synlighet och kommunikation med besökaren på plats. Du kommer att få ta del av insikter om besökaren och hur och var de letar efter platsbunden information på internet.

Kvällen består av kunskap varvat med praktiskt arbete där vi hjälps åt att synliggöra det fina i Jokkmokk på kartan, så att våra besökare lätt hittar till alla fantastiska platser.

Träffen passar dig som företagare, engagerad i en förening eller annan verksamhet som tar emot gäster och besökare (butik, café, bygdeförening eller något annat). Även om du inte direkt kopplar din verksamhet till besöksnäringen så kan du vara en viktigt del av helhetsupplevelsen på plats. 

Vi fokuserar på de digitala verktygen Google Maps och Google Business Profile.

Sätt bygden på kartan!  22 november, 2023 i Jokkmokk

När: 22 november 2023
Tid: 17.30 – 20.00
Var: Hotel Akerlund, Jokkmokk
För vem: För dig som är företagare, engagerad i en förening eller annan verksamhet som tar emot gäster och besökare.
Kostnad: Träffen är kostnadadsfri

Vi bjuder på matigare fika och dryck. Ta gärna med egen dator.

Sök på Swedish Lapland

Skriv din sökning ovan och sökresultaten visas här nedan.