ASSL – Filma och redigera med mobilen (Jokkfall)

Dagens Internetanvändare, tillika era befintliga och potentiella kunder, förväntar sig rörligt material när de klickar sig in på er hemsida eller bläddrar sig runt i era sociala kanaler. Utmaningen idag är inte att skapa rörligt material, det kan alla med en smartphone göra. Utmaningen ligger i att berätta en historia med hjälp av rörlig bild som fångar och engagerar besökarna.

Filma och redigera med mobilen är en heldagsutbildning där du får lära dig alla viktiga steg för ett lyckat slutresultat: från idé till val av plattform för att publicera din film. Under dagen kommer vi dessutom att dela med oss av våra allra bästa tips för att du själv ska känna dig trygg i hur du skapar eget rörligt material för sociala medier och hemsidan. Kort och gott en inspirerande utbildningsdag där teori blandas med praktiska övningar. Utbildningens innehåll är anpassad för både Android- och iPhoneanvändare.

Delar av utbildningens innehåll:
• Hur får man bra ljud och ljus?
• Hur berättar man en historia som fångar tittaren?
• Vilka appar behöver man?
• Hur filmar och redigerar man samt vart publicerar man produktionen?

Förutsättningar för deltagande
Under utbildningsdagen använder du din egen mobiltelefon. Det är också viktigt att du har kännedom i hur din egen telefon fungerar samt att det finns lagringsutrymme för att kunna filma med mobilen under utbildningsdagen.

Utbildningsledare:
Mikael Sundkvist, P-Town

Datum och plats:
Jockfall 29 januari, 2020
Klicka här för att anmäla dig »

Sista anmälningsdag:
22 januari.

Kostnad:
Utbildningen kostar 1500 SEK. I priset ingår förmiddags- och eftermiddagsfika samt lunch.

Frågor?
Kontakta Richard Westerberg på Swedish Laplands Visitors Board: richard.westerberg@swedishlapland.com