Swedish Lapand Visitors Board logotyp
English flagEng
Nyheter 21 maj, 2021

Swedish Lapland Visitors Board prisas för film

Igår vann vi på Swedish Lapland Visitors Board ”Årets video B2C” på Swedish Content Awards. Det var filmen The eagle and the Squirrel som Håkan Stenlund och Ted Logart producerat som tog hem priset. Vi vill rikta ett stort tack till Conny Lundström och Dani Connor som lät oss ta del av deras arktiska vardag.

Den fina motiveringen lyder:

”Det oväntade är ofta ett viktigt element i en bra film, så även denna gång. Med lika delar fingertoppskänsla, tålamod och varma långkalsonger trollbands juryn av detta filmiska epos. Där vi får ta del av en oväntad vänskap och även sugas in i en annan värld. En värld som vi blir mycket nyfikna på. För oss i juryn var det här inte en oväntad vinnare.”

Swedish Content Awards, juryns motivering

Här kan du ta del av galan i sin helhet och så här lät det när vinnaren i den kategori som vi var nominerade i tillkännages.

Så här säger en glad Håkan Stenlund, content manager för Swedish Lapland Visitors Board om vinsten:

– Man tävlar i kreativitet bara för att se om det man gör är relevant, att bli nominerad är målet – att vinna är bara bonus.

– Egentligen är det enkelt. Först måste det finnas en historia att berätta, sen måste det finnas nån som kan berätta den. Sen ska det korras och redigeras och sen ska det publiceras och distribueras. Vi gör det här tillsammans och ibland gör vi det minst lika bra som nån annan, eller till och med lite lite bättre. Det är jag oändligt glad över. I helgen firar vi. På måndag är det nästa historia.

Mer om nomineringen och vårt sätt att jobba med innehållsproduktion kan du läsa här.

Relaterade nyheter

Sök på Swedish Lapland

Skriv din sökning ovan och sökresultaten visas här nedan.