Swedish Lapand Visitors Board logotyp
English flagEng
Nyheter 24 oktober, 2023

Nominera pristagare för Award of Swedish Lapland 2023

Vem ska få Award of Swedish Lapland 2023? Nu är det dags att nominera och du kan bidra. Med fyra kategorier av priser vill vi premiera och lyfta insatser som inspirerar och levererar i strävan att stärka vårt resmåls attraktivitet och konkurrenskraft.

Nu finns chansen att lyfta dem som har gjort strålande insatser det gångna året. Vem är har inspirerat mest, haft den bästa idén, uträttat stordåd bakom kulisserna eller verkat för att bygga broar mot världen?

Vi delar ut priset inom fyra kategorier:

Kategori: Innovation
En innovativ idé som bidrar till besöksnäringens utveckling, har nått kommersiellt genomslag och sätter resmålet Swedish Lapland på den internationella kartan.

Kategori: Brobyggare
Byggare av en värdefull och hållbar bro där kulturer, människor och affärer flödar mellan Sveriges arktiska resmål och världen.

Kategori: Möjliggörare
Modig och ihärdigt initiativ som bakom kulisserna skapat möjligheter att genomföra arrangemang, utveckla eller etablera nya anläggningar eller upplevelser som får resmålsvarumärket Swedish Lapland att färdas ut i världen.

Kategori: Spirit of Swedish Lapland
Inspiratör eller initiativ som genom sitt genuina värdskap lyfter resmålet Swedish Lapland och gör så att besökaren känner sig hemma i vår arktiska vardag.

Nominera

Nomineringen sker i ett öppet förfarande och vinnare utses av Swedish Lapland Visitors Boards styrelse. Skicka in din nominering med en motivering på max 800 tecken inklusive blanksteg till info@swedishlapland.com

Vi behöver ditt bidrag senast 30 november!

Läs mer om priset och tidigare pristagare.

Relaterade nyheter

Sök på Swedish Lapland

Skriv din sökning ovan och sökresultaten visas här nedan.