Swedish Lapand Visitors Board logotyp
English flagEng
Personer på scen

Fotograf: Ted Logart

Asaf Kliger och Rebecca Lundh tar emot pris av Claes Nordmark och Janus Bradin

Nyheter 29 november, 2023

Inspiratörer hyllades

En varm och familjär känsla ramade in prisutdelning av Award of Swedish Lapland. Prisen uppmärksammade 2022 och 2021 års mesta inspiratörer.

En ceremoni som skedde i samband med branschens egna kunskapsdag – Academy of Swedish Lapland. Inför en sal fullsatt med kollegor och vänner fick vinnarna kliva upp på scen. Alla pristagare har blivit nominerade i ett öppet förfarande och utsedda av Swedish Lapland Visitors Boards styrelse som vinnare. Alla har de gemensamt att de på ett särskilt sätt bidragit till att göra vårt arktiska resmål lite bättre och och lite mer speciellt.

Mer om 2022 års pristagare läser du här!

Fler glada vinnare

Äntligen fick vi uppmärksamma 2021 års vinnare, efter en envis pandemi. Även de fyra stycken fantastiska entreprenörer och eldsjälar som oförtrutet förverkligar sina visioner. Läs mer om de här!

Namnkunniga prisutdelare

Alla vinnarna tog emot diplom och glasfat ur händerna på Claes Nordmark och Janus Brandin. Claes är till vardags kommunalråd för Boden och ordförande för Norrbottens kommuner. Janus är regional utvecklingsdirektör för Region Norrbotten.

Clase och Janus var således speciellt inbjudna för hedersuppdraget som prisutdelare. Innan det festliga inslaget gick av stapeln öppnade de tillsammans med Annika själva Academyn. Inledningsvis pratade de om besöksnäringens viktiga roll i omställningens tider och var båda noga med att lyfta fram både näringens och besökarens roll för en hållbar samhällsutveckling.

Vilka hyllar vi tillsammans nästa år? Nominera här!

Relaterade nyheter

Sök på Swedish Lapland

Skriv din sökning ovan och sökresultaten visas här nedan.