Swedish Lapand Visitors Board logotyp
English flagEng
BCD, Marknadsutveckling 12 augusti, 2021

Swedish Lapland Summit

I oktober arrangeras Swedish Lapland Summit 2021 – en digital säljworkshop. Där möter Swedish Laplands besöksnäringsföretag både nationella och internationella reseåterförsäljare.

Under två dagar träffas företagen för att att göra affärer och knyta till sig nya kontakter – och för ett lära sig mer om den magiska destinationen som vi kallar Swedish Lapland. Summiten inleds med en dag vikt till inspiration. Hela destinationens utbud av ställen att besöka och saker att upptäcka presenteras på ett lustfullt, interaktivt och engagerande sätt. Dag två sker möten och försäljning. Deltagarna väljer själv vilka företag man vill bekanta sig mer med och bokar in sina möten via en gemensam kalender.

Fler kanaler ut på marknaden

Reseåterförsäljare jobbar nära slutkund och söker ofta aktivt efter boenden, aktiviteter och upplevelser som passar just deras kunders önskemål. Under workshopen stiftar återförsäljarna snabbt bekantskap med det utbud av äkta, småskaliga och naturnära upplevelser och boenden som Swedish Laplands besöksnäringsföretag är kända för.

Ett möte under en säljworkshop är ofta första steget i skapandet av en ny affärsrelation. För de lokala företagen är det viktigt att komma med i återförsäljarnas program, det öppnar nya och fler kanaler ut till slutkund.

I veckan gick inbjudan ut till närmare 1.500 reseåterföräljare och besöksnäringsföretag. Öppningsfrekvensen har varit god och de första anmälningarna har redan trillat in.

Mer info

Inför Swedish Lapland Summit finns det möjlighet att delta en webinarserie i fyra delar – ASSL Sälj via workshop. Där får du veta allt om hur du bör planera och förbereda dig inför summiten! Läs mer och anmäl dig till ASSL Sälj via workshop här!

Är du företagare inom besöksnäringen i Swedish Lapland och nyfiken på Swedish Lapland Summit, läs mer eller anmäl dig här!

Swedish Lapland Summit planeras och genomförs inom samverkansprojektet BCD. I projektet jobbar affärs- och marknadsutvecklare från hela Swedish Lapland tillsammans. Arbetsgruppen för Travel trade (reseåterförsäljning) jobbar för företagen i hela regionen.

Relaterade nyheter

Sök på Swedish Lapland

Skriv din sökning ovan och sökresultaten visas här nedan.