Swedish Lapand Visitors Board logotyp
English flagEng

Att jobba hos oss

Vår drömarbetsplats skapar vi tillsammans

– Vi är en effektiv och smidig organisation med korta beslutsvägar som ger dig möjlighet att påverka både hela organisationens utvecklingsresa, tjänsteerbjudande och ditt dagliga arbete.

– I vårt dna hittar du passion, lagarbete och självbestämmande. Vi trivs i självledande och självorganiserande team. Verksamhetens utveckling baseras på agila lärandeprocesser för snabb kunskapsimplementering.

– Vi vill att alla medarbetare har möjligheter att växa och anta nya utmaningar och du kommer bli en del av en kreativ, mångsidig, inspirerande, progressiv organisation.

– Du får interagera med mycket engagerade kollegor, partners och intressenter som gillar hitta nya sätt att arbeta. Vi tar oss an utmaningar och vill förbättra.

– Våra medarbetare är avgörande för vår gemensamma framgång och du är en del i en helhet där du med din kompetens även bidrar till regionens utveckling och arbetet med samhällets omställning. Vi anser att kompetensen hos våra medarbetare är vår främsta konkurrensfördel.

Det här gör vi tillsammans

Swedish Lapland Visitors Board är regionens officiella företrädare för besöksnäringen. Vi driver en näringslivsorienterad samverkansplattform som verkar för att stötta näringens ambitioner att göra affärer av den internationella och nationella efterfrågan på resmålets utbud av arktiska upplevelser.

Främjarinsatser riktade mot en växande besöksnäring ger värdefulla sidoeffekter för
kommuner och andra branscher. Näringen ökar regionens attraktionskraft och synlighet nationellt och internationellt. Det påverkar möjligheter till ökad inflyttning, minskad utflyttning, investeringsvilja och samhällsutveckling. Swedish Lapland Visitors Board är på så sätt en viktig aktör i det gemensamma regionala utvecklingsarbetet. Läs mer här!

Sök på Swedish Lapland

Skriv din sökning ovan och sökresultaten visas här nedan.