Swedish Lapand Visitors Board logotyp
English flagEng

Digital närvaro

En stark digital närvaro öppnar upp nya möjligheter för dig som företagare i en allt mer digitaliserad värld.

Att ha en stark digital närvaro handlar om att vara närvarande, tillgänglig och aktivt engagerad  i de kanaler där dina besökare och potentiella kunder letar efter dig. Ditt digitala skyltfönster tar aldrig helg, aldrig semester utan kan arbeta för dig dygnet runt alltid. Hur du arbetar och i vilka kanaler beror på just ditt företags affärsmål. Här hittar du kunskap, inspiration och checklistor.

Inspiration och guider

Fyll på med kunskap kopplat till din digitala närvaro.

_______________________________________________________________________

Den perfekta produktbeskrivningen

Har du svårt att få bokningar på dina aktiviteter och upplevelser? Eller locka de gäster som du önskar? Det kan vara så att din hemsida kan behöva förbättras.
Ta del av detta webinar och inspireras av goda exempel och få tips på hur du kan vässa dina produktbeskrivningar.

_______________________________________________________________________

Digitalt värdskap

Hur kan du jobba smart, trevligt och effektivt med ditt digitala värdskap för att sälja mer och få nöjdare gäster? Ta del av tre korta filmer med det viktigaste att tänka på.

Vill du se hela webinaret där Marcus Eldh från WildSweden intervjuade olika företagare som alla är riktigt vassa på digitalt värdskap så hittar du det i sin helhet här

Föredragshållare: Marcus Eldh, Wild Sweden
Inspelat: 2023

_______________________________________________________________________

Online bokningssystem

Är du intresserad av att få en bättre förståelse för hur ett onlinebokningssystem, OTAs, kan förenkla din försäljning och förbättra kundens upplevelse? Tillsammans med Marcus Eldh på WildSweden kommer vi att gå igenom vilka frågor du bör ställa till systemleverantörerna och befintlig support för att bli en bättre beställare eller frågeställare gällande ditt kommande eller befintliga bokningssystem.

Bokningsbar online

Onlinebokningssystem

Webinaret riktar sig till dig som antingen har ett befintligt system och funderar över dess olika funktioner, eller som planerar att köpa in ett nytt system. Inspelat 2023

Hör av dig!

Marknad- och affärsutvecklingsteamet

develop@swedishlapland.com

Sök på Swedish Lapland

Skriv din sökning ovan och sökresultaten visas här nedan.