Swedish Lapand Visitors Board logotyp
English flagEng

Värdskap

Nöjda gäster är bästa marknadsföringen – så här får du ännu nöjdare gäster!

Här har ni chansen att stärka upp företagets värdskap så väl på plats som i det digitala mötet med gästen. Vi har tagit fram ett antal filmer kopplat till värdskap och digitalt värdskap att ta del av närhelst det passar dig.

Värdskap – i 10 delar

Vi har tillsammans med Amanda Hessle på Värdskapsbyrån och Marcus Eldh på Wild Sweden satt ihop ett paket med 10st korta och kärnfulla filmer med olika teman kopplat till ämnet värdskap.

Ta gärna en stund och titta igenom filmerna tillsammans på arbetsplatsen. Passa på att diskutera och reflektera efter varje film. Hur jobbar vi idag? Hur kan vi jobba mer med värdskap? Hur ser det ut hos er, har varje anställd mandat och en plan för att hantera missnöjda gäster? Har ni en plan för värdskapet när olyckan är framme? Jobbar ni med det interna värdskapet på ett bra sätt?

______________________________________________________________________

Digitalt värdskap

Maxa ditt digitala värdskap. Tillsammans med Marcus Eldh har vi satt ihop ett paket med 3st filmer på temat det digitala värdskapet. Filmerna innehåller goda exempel och konkreta tips på hur du kan vässa din strategi för att sälja mer och få nöjdare gäster bara genom att kommunicera med gästen.

Sök på Swedish Lapland

Skriv din sökning ovan och sökresultaten visas här nedan.