Swedish Lapand Visitors Board logotyp
English flagEng

Rekrytera: Work in Swedish Lapland

Vi hjälper dig nå ut med din rekrytering. Behöver du rekrytera personal? Har du svårt att hitta rätt kompetens? Genom Work in Swedish Lapland hjälper vi företag att nå ut. Här kan du läsa mer om hur det praktiskt går till.

Kompetensförsörjning kan vara en utmaning, speciellt i återstarten efter pandemin. Genom att samla behovet, sprida det genom gemensam smart digital annonsering och nyttja vårt starka destinationsvarumärke hoppas Swedish Lapland Visitors Board kunna hjälpa regionens företag att hitta rätt kompetens. Vi hoppas att fler ska upptäcka livskvalitén det innebär att bo och jobba i vår region och alla besökare ska mötas av världens bästa personal.

I november 2021 startade kampanjen ”Work in Swedish Lapland” och fortsätter löpande. Flera företagare från föregående vinters kampanj vittnar om många ansökningar, ta chansen att vara med du också!

Vem kan vara med?

Besöksnäringsföretag inom Swedish Lapland med behov av att rekrytera.

Vilken slags personal kan företag rekrytera?

Eftersom vi riktar oss nationellt och internationellt bör tjänsten inte ha specifika krav på lokalkännedom och vara på minst halvtid. Tjänsten eller tjänsterna ska vara säsongsanställning eller tills vidare för att vara med i kampanjen.

Vill du att ditt företag ska synas genom Work in Swedish Lapland?

Att delta är kostnadsfritt, men vi behöver ditt engagemang och framför allt en webb-sida hos dig att länka till. Själva rekryteringen sköts helt av dig som företagare, Swedish Lapland Visitors Board står för att samla rekryteringsbehovet på en gemensam sida, Work in Swedish Lapland, och sprida den genom digital annonsering på sociala medier.

Så här går det till:

Skapa en rekryteringssida på företagets egen webbplats där du beskriver tjänsterna, vem ni söker och kontaktinformation. Informationen bör vara på engelska eller både engelska och svenska, beroende på era språkkrav.

Hör av dig till oss på johanna.elenius@swedishlapland.com för att vara med. Vi behöver:
– Länk till rekryteringssida/jobbannonser på företagets egen webbsida.
– Titel och kort beskrivning av tjänsten/tjänsterna eller vem ni söker, 1–2 meningar på engelska.
– En kort beskrivning av ditt företag på engelska, max 350 tecken inklusive blanksteg.
– En bild som visar platsen, ditt företag eller jobbet.

Vi samlar de lediga jobben på swedishlapland.com/work och annonserar både nationellt och internationellt på sociala medier.

Så fort tjänsten är tillsatt hör du av dig till oss för att ta bort länken.

Har du frågor? Varmt välkommen att höra av dig. Johanna Elenius johanna.elenius@swedishlapland.com

Sök på Swedish Lapland

Skriv din sökning ovan och sökresultaten visas här nedan.