Swedish Lapand Visitors Board logotyp
English flagEng

Digital Ads Campaign

Vill du öka er varumärkesnärvaro i sociala medier? Detta erbjudande vänder sig till dig som vill göra effektiv marknadsföring på Metas plattformar Facebook och Instagram. Med riktad annonsering mot rätt målgrupp ökar chansen att hitta nya gäster och affärer till din verksamhet.

Vi använder oss av Artificiell intelligens och Big data för att göra annonseringen både träffsäker och effektiv. Du har nu chans att ta del av möjligheterna som vår databas kan ge i markandsföringssyfte.

Vad får du?

Du får tillgång till våra experter och den data som ligger till grund för målgruppsurvalet. Vårt arbete är projektfinansierat, vilket innebär att hela er insats går direkt in som kampanjbudget.

Vad behöver vi från dig?

Resultatet av kampanjen hänger inte endast på AI och Big data utan även på annonsmaterialet som du lämnar över till oss. Detta betyder att det bör vara god kvalitet på bilder och filmer, välskriven annonstext samt att webbplatsen där annonsen länkar till är uppdaterad.

När kan du göra din kampanj?

Du kan närsomhelst på året göra din kampanj.

Kostnad

Grundkostnaden för att delta i en digital annonskampanj är 5 000 SEK, men det går naturligtvis även att gå in med en större summa. Erbjudandet gäller dig som är besöksnäringsföretagare i regionen Swedish Lapland.

Är du intresserade av denna möjlighet, eller har frågor om hur det går till? Tveka inte att kontakta Petter!

Kontakta

Petter

Norén

Head of Marketing and Business Development, Swedish Lapland Visitors Board

petter.noren@swedishlapland.com

Sök på Swedish Lapland

Skriv din sökning ovan och sökresultaten visas här nedan.