Swedish Lapand Visitors Board logotyp
English flagEng

Award of Swedish Lapland

Award of Swedish Lapland

Med fyra kategorier av priser vill vi premiera och lyfta de starkast lysande stjärnorna bland företag och insatser under året inom vårt arktiska resmål.

Swedish Lapland Visitors Board arbetar för att stärka attraktiviteten och öka reslusten till Sveriges arktiska resmål genom att marknadsföra platser och upplevelser som matchar den globala resenärens efterfrågan. Med priserna vill vi synliggöra och premiera insatser som inspirerar och levererar i strävan att stärka vårt resmåls attraktivitet och konkurrenskraft.

Kategorier inom Award of Swedish Lapland:

Kategori: Innovation
En innovativ idé som bidrar till besöksnäringens utveckling, har nått kommersiellt genomslag och sätter Swedish Lapland på den internationella kartan.

Kategori: Brobyggare
Byggare av en värdefull och hållbar bro där kulturer, människor och affärer flödar mellan Sveriges arktiska resmål och världen.

Kategori: Möjliggörare
Modigt och ihärdigt initiativ som bakom kulisserna skapat möjligheter att genomföra arrangemang, utveckla eller etablera nya anläggningar eller upplevelser som får resmålsvarumärket Swedish Lapland att färdas ut i världen.

Kategori: Spirit of Swedish Lapland
Inspiratör eller initiativ som genom sitt genuina värdskap lyfter resmålet Swedish Lapland och gör så att besökaren känner sig hemma i vår arktiska vardag.

Nomineringen sker i ett öppet förfarande och vinnare utses av Swedish Lapland Visitors Boards styrelse.

Tidigare pristagare

Award of Swedish Lapland har delats ut sedan 2012 och oftast i samband med Academy of Swedish Lapland, ett återkommande kunskapsseminarium där näringen kan nätverka och ta till sig nya insikter. Här ser du de tre senaste årens pristagare. För alla pristagare – se menyn till vänster på dator, eller sidmeny däruppe om du tittar på din telefon.

Sök på Swedish Lapland

Skriv din sökning ovan och sökresultaten visas här nedan.